8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Vera (Big Brother): “Ik ben van 0 naar 100 gegaan”

Ze moest het huis verlaten

Foto: Play4

Het was even schrikken afgelopen zaterdag toen bekend werd gemaakt dat niet één iemand het Big Brother-huis moest verlaten, maar wel twee mensen. Nawel mocht blijven en dus moesten Leroy en Vera het huis verlaten. Die laatste blikt met positieve gevoelens terug op haar avontuur dat 50 dagen lang heeft geduurd. Ze vertelt aan Play4 wat ze het meeste zal missen aan ‘Big Brother’.

“Ik voel me wel ok nu, al heb Ik heb me wel beter gevoeld af en toe. Ik denk dat ik vooral de mensen uit het huis het meeste zal missen. Ik heb er echte lieve mensen leren kennen en echte vrienden gemaakt. We hebben heel wat momenten gehad dat we gewoon in een deuk lagen. Dat zijn voor mij de mooiste momenten geweest.”

Vera is altijd zoveel mogelijk zichzelf proberen blijven en vindt wel van zichzelf dat ze daar in geslaagd is. “Het is wel een echte chaos met alles wat er om je heen aan het gebeuren is. Maar je probeert toch altijd vrolijk te blijven. Al heeft iedereen wel eens een minder moment. Ik denk wel dat ik mezelf erg ben tegengekomen en dat ik ook geleerd heb om meer open te zijn en mijn gevoel te laten tonen. Het was soms best hard voor mezelf”

De ‘Big Brother’-bewoonster is trots op wat ze de afgelopen weken heeft laten zien. Ook al hoorden daar ook veel tranen bij. “ Ik heb hier meer gehuild dan ooit in mn hele leven, denk ik, niet normaal. In het begin was ik ook wat stiller en ik ben nog steeds niet de meest ‘outgoing person’, de meest hyperactieve. Maar ik heb wel mezelf laten zien zoals ik echt. Ik ga het huis uit, maar ben wel van 0 naar 100 gegaan. Ik ben er als gewoon Vera uit gegaan. Ik ben wel trots op mezelf. “

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today