10 °C Antwerpen, BE
donderdag 21 oktober 2021
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 21 oktober 2021

Verdwijnt Karen Damen uit Familie?

Karen Damen
Foto: DPG Media

We schreven eerder al dat Karen Damen besloot haar exclusiviteitscontract met VTM niet te verlengen. Karen zou volgens Dag Allemaal vooral zélf willen kunnen beslissen over haar carrière…

Karen Damen zag het vooral niet zitten om te jureren in K2 Zkt. K3, waardoor VTM en Studio 100 op zoek moesten naar een vervangster – en die vonden in de persoon van Ingeborg.

Ook naar Cupido Ofzo zal Karen Damen niet terugkeren, daarin zal Frances Lefebure de vrijgekomen plaats naast Ruth Beeckmans innemen. Maar wat heeft de beslissing van Karen te betekenen voor haar rol in Familie?

Dat het exclusiviteitscontract tussen Karen Damen en VTM afloopt wil allerminst zeggen dat er een definitieve breuk is tussen Karen en de zender. Zo zal Karen immers terugkeren als speurder in het tweede seizoen van The Masked Singer en ook voor haar rol in Familie hoeft er niets te wijzigen.

“We blijven wel samenwerken met Karen. Er is haar rol in ‘Familie’ en we kijken uit waar we in de toekomst nog met haar kunnen samenwerken”, verduidelijkt woordvoerster Tine Danschutter in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today