5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Verdwijnt Thilly opnieuw uit Thuis?

Lauren Muller - Thilly uit Thuis
@VRT

Lauren Müller is immens populair als Thilly in Thuis. Toch heeft de actrice één droom die haar carrière bij Thuis (opnieuw) in het gevaar kan brengen. Lauren droomt ervan opnieuw naar Duitsland te verhuizen.

Langs de kant van haar overleden papa stroomt er Duits bloed door Laurens aderen. De actrice heeft familie in de buurt van Keulen en woonde tot haar drie jaar in Duitsland. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik moet terugkeren. Is het niet om te acteren, dan om een kleine bakkerij te openen,” klinkt het bij Lauren Müller die afstamt uit een bakkersfamilie. “Collega’s dromen van Hollywood, ik van Duitsland,” lacht de actrice in Story.

Maar ondertussen heeft Lauren Müller natuurlijk wel een leven opgebouwd in België. Ze is getrouwd en ze heeft natuurlijk haar acteerwerk bij Thuis. Toch is Lauren duidelijk: “Mocht ik alleen zijn, dan was ik al weg,” klinkt het duidelijk. De actrice noemt Thuis dan wel een prioriteit, maar als ze morgen telefoon krijgt voor een project in Duitsland is dat toch pas voor het najaar. “Dan kan de productie van Thuis Thilly makkelijk weer even uit het verhaal schrijven,” aldus Lauren Müller in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today