22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Viktor Verhulst: ”Ik heb me toen een extra glaasje ingeschonken” 

Foto: VTM

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben elkaar leren kennen, dankzij een extra duwtje van papa Gert Verhulst. Hij had Sarah voorgesteld om eens af te spreken met Viktor in Saint-Tropez en Viktor, die wat op de dool was, besloot ook naar de goede raad van zijn vader te luisteren 

Verhulst stuurde Sarah een berichtje, maar zij had zo nog haar twijfels. “Hij was op dat moment heel erg gewild bij de vrouwen, dat herinner ik me nog goed. Maar eerlijk? Ik was niet bepaald een fangirl. Ik keek weinig tv eigenlijk. Uiteraard wist ik wie hij was, ik heb vanaf mijn veertiende drie jaar bij het Studio 100-koor gezongen. Maar daar hebben we elkaar nooit gezien”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. 

Toen Viktor uiteindelijk met wat vrienden op Plage des Graniers zat, trok hij zijn stoute schoenen aan en stuurde hij Sarah een berichtje. 

“’Als je nog zin hebt om iets te drinken, kom maar af.’ Vanaf het moment dat ze stuurde dat ze effectief zou afkomen, heb ik toch nog snel een extra glaasje ingeschonken”, lacht Viktor. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today