13 °C Antwerpen, BE
zondag 11 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
zondag 11 oktober 2020

Vind de date van je dromen op de Q-Masquerade

Qmusic
© Medialaan/Qmusic

Goed nieuws voor singles die op zoek zijn naar hun droomdate. Op Valentijn organiseert radiozender Qmusic een gemaskerd bal waar singles de date van hun leven kunnen ontmoeten.

Ben jij nog vrijgezel en ben je het swipen op Tinder of nutteloos daten beu? Het opzet van de Q-Masquerade is even simpel als geniaal: je vult een vragenlijst in en Qmusic zoekt een wetenschappelijk onderbouwde match voor jou.

De vragenlijst is opgesteld door de experten van Blind Getrouwd en wie de afgelopen seizoenen al een beetje heeft gevolgd, weet dat die vragenlijst z’n nut al bewezen heeft.

“We hopen dat die singles daar de man of vrouw van hun leven tegenkomen”, kondigde Qmusic-dj Maureen Vanherberghen vanmorgen aan in de ochtendshow van Qmusic. Ze kreeg bij het invullen van de lijst uitleg van ‘Koppels’-seksuologe Chloé De Bie. Die had één belangrijke raad: “Denk niet over alles te hard na. Volg je intuïtie, dat is de beste raadgever.”(lees verder onder de video)

Op donderdag 14 februari krijgt iedereen die een match heeft door de vragenlijst in te vullen een masker op tijdens de Q-MasQuerade in Wilrijk. Het masker zal groen oplichten als de match voor je staat. Iedereen kan zich tot 30 januari inschrijven via de Qmusic-website

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today