13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Wie volgt Jamie Deblieck op als Mr. Gay Belgium?

Mr Gay Belgium

Donderdagavond werden in zaal AthenA in Antwerpen de 12 kandidaten voorgesteld die in de running zijn om Jamie Deblieck op te volgen als Mr. Gay Belgium.

Het was een druk bijgewoonde persconferentie in zaal AthenA in Antwerpen.  Heel wat bekende gezichten waren getuige van de voorstelling van de 12 kandidaten die strijden om de titel van Mr. Gay Belgium.

Andreas Van Poucke (25), Falko De Bolster (23), Jordy De Boo (19), Olivier De Coster (24), Jorben De Cubber (18), Josip Gallet (24), Bart Hesters (32), Jessie Caignie (20), Davy Lambrechts (35), Simon De Witte (19), Rémy Penant (30) en Nick Van Vooren (21): dat zijn de kandidaten die zich gedurende vier maanden lang actief zullen  inzetten voor en binnen de holebigemeenschap.  De apotheose is het finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni 2018 in Theater Elckerlyc.

Oude bekende Falko

Een bekend gezicht tussen de kandidaten is dat van Falko De Bolster.  Hij deed in 2011 mee aan de talentenjacht Idool.  Niet alleen zijn stem, maar ook zijn gedurfde outfits (hij verscheen meermaals met hoge hakken op het podium) maakten toen indruk op de kijker.

De Mr. Gay verkiezing vindt dit jaar voor de zesde keer plaats.  De organisatie is met de verkiezing vooral op zoek naar een man met charisma, een sterke persoonlijkheid en iemand die het in zich heeft een ambassadeur te kunnen zijn door de LHBT-thematiek.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today