13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 oktober 2021
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 oktober 2021

Voormalig Thuis-acteur zweefde tussen leven en dood na besmetting

Thuis - Peter Rouffaer
@VRT

De keuze van Marijn Devalck om een mondmasker te dragen op het podium, uit schrik om besmet te worden, deed heel wat stof opwaaien. Zo werd ook de discussie tussen de gevaccineerde en de antivaxers nog een beetje aangewakkerd. Wie de discussie ook een beetje heeft gevolgd is acteur Peter Rouffaer.

Rouffaer, die we kennen als acteur in ‘Thuis’ werd net zoals heel wat andere mensen getroffen door het coronavirus. De acteur zijn leven hing aan een zijden draadje en hij is nog steeds herstellende. Maar het gaat beter met de acteur.

Ondanks dat Peter zelf heeft meegemaakt wat het virus allemaal kan aanrichten, begrijpt hij de antivaxers wel. “‘Het blijft een moeilijke discussie. Ik kan mensen die het vaccin weigeren ergens wel begrijpen. Een aantal van hen is slecht geïnformeerd, een ander deel vertrouwt het vaccin niet. Bovendien blijkt uit een aantal studies dat je veel beter beschermd bent tegen het virus als je ziek geweest bent dan wanneer je gevaccineerd bent” vertelt hij aan Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today