9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Voormalige Familie-acteur: “met deze collega’s heb ik nog steeds contact”

Jarenlang was hij te zien als Pierrot Van den Bossche in ‘Familie’. Ondertussen is de acteur Guillaume Devos al enkele jaren uit de reeks verdwenen en is hij vooral terug te vinden op de planken in het Fakkeltheater in Antwerpen. Zo is hij momenteel te zien in ‘De dame in het busje’ en acteert hij aan de zijde van Leah Thys.

Hoewel Guillaume al enkele jaren niet meer in ‘Familie’ te zien is, heeft hij met enkele collega’s nog steeds een goed contact. “Met Erik Goris, die lang mijn stiefvader heeft gespeeld, blijf ik een goed contact onderhouden. Hij speelt ook mee in ‘De dame in het busje.’ Met Maxime De Winne, die ook tot de cast behoort – carpool ik geregeld wanneer we naar het fakkeltheater rijden. En Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe proberen ook altijd te komen kijken wanneer ik in een nieuw stuk meespeel”, zegt Devos in Primo.

Maar dat zijn niet de enige acteurs waarmee hij nog contact heeft. Ook Jacky Lafon, Hilde Van Wesepoel en Jef De Smedt hoort Guillaume nog af en toe. “’Familie’ was voor mij een job, niet de plek om vrienden voor het leven te zoeken. Ik ben namelijk niet iemand die snel nieuwe mensen zal toelaten in mijn privéleven. In de showbizz is ook niet iedereen oprecht, hé.”

Wie Guillaume aan het werk wil zien in ‘De dame in het busje’ kan nog tot 3 oktober terecht in het Fakkeltheater van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today