9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Vorselaar Schlager gaat voor spetterende tweede editie!

Vosselaar Schlagert
© RV

In zaal De Dreef te Vorselaar vindt op zaterdag 12 januari de tweede editie van Vorselaar Schlager plaats. Dit keer zijn De Romeo’s, Get Ready!, Sam Gooris, Jettie Pallettie, Les Copines en DJ Dimitri Vantomme van de partij om er opnieuw een stevig feestje te bouwen. 

Tijdens de eerste editie waren zo’n 800 feestvierders aanwezig. En ook die kaap wordt dit jaar vlot overschreden. Niet verwonderlijk gezien de enthousiaste reacties vorig jaar. 

De opbrengst dit jaar gaat naar het goede doel: GVT De Troon in Vorselaar. De Troon is een gezinsvervangend tehuis voor personen met een verstandelijke beperking. “We willen ons engageren om hen te steunen in de aankoop van nieuw meubilair zodat de bewoners comfortabeler kunnen wonen en leven,” aldus de organisatie.  

De zitplaatsen zijn reeds uitverkocht. Wie nog een staanplaats wilt kopen, doet dat best zo snel mogelijk via onze website www.vorselaarschlager.be of in één van onze VVK-punten in Vorselaar: Café De Toekomst, Dagbladhandel Wens, Babor Beauty Spa, ’t Kleyne Genoegen of in Grobbendonk bij Aveve. Telefonisch reserveren kan via 0492 71 93 98. 

In voorverkoop kost een staanplaats 25 euro, aan de kassa betaal je 30 euro. Je maakt eveneens kans op een meet and greet met één van de optredende artiesten. 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today