10 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023

Vriend Miss België is zeker: “Ik ga dat nooit doen, punt.”

Kevin Swijsen

“Hoe je haar ziet op het podium, zo is ze ook in het dagelijkse leven. Heel naturel, liefdevol, gedreven, oprecht en extreem enthousiast. Ze zorgt altijd voor warmte, met elke dag een knuffel en kaarslicht als ik thuiskom van het werk”, onhult Jonas, de vriend van de kersverse Miss België aan Story.

De liefde tussen Emilie Vansteenkiste en Jonas was nog heel pril toen haar mama ziek werd en de diagnose van pancreaskanker kreeg.

“We waren nog maar twee maanden samen toen mama ziek werd”, vertelt Emilie. Als beginnend arts wist Jonas natuurlijk meteen dat het er niet goed uitzag.

Emilie heeft hem toen gezegd dat ze het zou begrijpen als hij bij haar weg zou gaan maar hij is gebleven. “Daarom weet ik dat hij de perfecte man is voor mij”, onthult ze aan Story.

“Geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om Emilie te verlaten. Ik ga dat nooit doen, punt”, vertelt Jonas vastberaden. Hij had heel veel bewondering voor de mama van Emilie, die haar dochter nog steeds op de eerste plaats zette, terwijl ze zo aan het aftakelen was.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today