10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023

Vrienden Junior Planckaert: “Hij liep het ene blauwtje na het andere”

Junior Planckaert
Foto: Photo News

Iedereen heeft wel memorabele herinneringen aan de dag dat ze hun beste vriend of vriendin ontmoet hebben. Bram en Lucas, de twee beste vrienden van Junior Planckaert, vertellen in een interview met Dag Allemaal hoe het tussen hen allemaal begon.

Op de vraag of ze een anekdote kunnen oprakelen die Junior typeert en aantoont hoe hij echt is, hebben de twee een antwoord klaar. Lucas is eerst wat terughoudend om repliek te geven: “Oei, daar moet ik even over nadenken. Verhalen genoeg, maar het moet deftig blijven, hé”, zegt hij lachend.

Bram weet dan weer wel wat te vertellen, met name over hun eerste ontmoeting. “De eerste avond dat ik Junior leerde kennen, kwam hij ons ophalen op de luchthaven in Eindhoven. Hij kende Lucas al langer en die had hem om een lift gevraagd”, gaat Bram van start.

Junior had honger en wilde van de gelegenheid gebruik maken om nog iets te gaan eten en daarna op stap te gaan. “We zijn hier nu toch, dan kunnen we evengoed uitgaan”, klonk het bij Junior. Het drietal boekte last minute een hotelkamer en dook het nachtleven in.

“Ik had de indruk dat Junior zich die avond een beetje wilde bewijzen tegenover Bram”, lacht Lucas. Waarop Bram inpikt: “Helaas: die avond liep hij het ene blauwtje na het andere. We zijn van café naar café gegaan, maar nergens had Junior prijs”, grapt Bram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today