29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Vrienden Junior Planckaert: “Zij was echt de liefde van zijn leven”

Foto: VRT

De liefdesperikelen van Junior Planckaert zijn uitgebreid te volgen in de VRT-serie ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’. Daarin wordt hij omringd door een schare jongedames die een relatie met de jongste Planckaert-telg wel zien zitten. Zijn beste vrienden vertellen in Dag Allemaal meer over het programma en over hoe Junior in het dagelijkse leven is.

In het tv-programma ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’ wordt Junior omringd door een team van vertrouwenspersonen. Eén van zijn beste vrienden, Bram, behoort tot dat selecte clubje.

Samen met een andere gemeenschappelijke beste vriend, Lucas, geeft Bram aan Dag Allemaal wat details prijs over het vorige liefdesleven van Junior.

Junior zelf was lange tijd samen met zijn eerste liefde, Shirley. “Voordien nam Junior de liefde nooit serieus. Als we op stap gingen had hij wel wat flirts, maar echt relatiemateriaal kwam niet op zijn pad. Tot hij Shirley leerde kennen”, vertelt Lucas.

“Shirley was voor Junior de liefde van zijn leven. Toen duidelijk werd dat zij niet wilde verhuizen naar de Ardennen, strandde het tussen hun beiden. We hebben nooit echt veel over de breuk gepraat, ik zorgde er gewoon voor dat ik er voor Junior was in die periode”, aldus zijn bezorgde vriend Lucas.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today