6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vriendin Andre Hazes: “Ze verpest haar hele imago in drie maanden tijd”

André Hazes
© Christof Desmedt

Momenteel genieten André Hazes en Sarah van Soelen van hun prille liefdesgeluk. Zo kochten ze recent nog samen een woning en verhuizen ze binnenkort naar hun nieuwe stekje. Het tweetal steekt hun liefde dan ook niet onder stoelen of banken.

Toch wordt dat niet door iedereen in dank afgenomen, staat te lezen in TV-Familie. Hoewel André hun liefdesverklaringen nog binnen de perken probeert te houden, houdt Sarah zich niet in om ieder moment van hun leven te delen. Ook actrice en zangeres Yvonne Coldeweijer is niet te spreken over het gedrag van Sarah. ‘Sarah van Soelen verpest haar hele imago in drie maanden tijd’, aldus Yvonne.

Volgens Yvonne wil Sarah maar wat graag heel erg bekend worden en geniet ze van alle aandacht die ze nu aan de zijde van André krijgt. Toch vindt Yvonne het ‘not-done’ dat Sarah de draak steekt met Monique, de ex van André.

“Ik zit gewoon naar een onbeschofte kleuter te kijken” Ik vind het verschrikkelijk walgelijk. Ook al heb je een bloedhekel aan Monique, dan kan je nog altijd beter tonen dat je wél respect voor deze vrouw hebt.”, aldus Yvonne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today