10 °C Antwerpen, BE
maandag 9 november 2020
10 °C Antwerpen, BE
maandag 9 november 2020

Vriendin Junior Planckaert onthult eerste ruzie: “dat was een klets in mijn gezicht”

Shana - Chateau Planckaert
Foto: VRT

Junior Planckaert stelde onlangs zijn nieuwe vriendin Shana voor in Château Planckaert. Maar dat Junior zo populair is bij de vrouwen dankzij het programma, was iets wat Shana onderschat had.

“Ze heeft het er op een bepaald moment moeilijk mee gehad, dat is waar”, onthult Junior in Story. “Natuurlijk krijg ik veel berichten, ik wist dat dat ging komen. Als je op tv komt, heb je precies ineens iets magisch, zo raar! Maar ik ben sterk genoeg om daar niet op in te gaan.” Maar voor Shana was het een hele klap.

“Omdat Junior dat niet zelf gezegd had. In een conversatie met Stephanie kwam ineens naar boven dat hij veel berichtjes kreeg. Ik was daar niet op voorbereid, dat was een klets in mijn gezicht. ‘Huh, waarom, van wie?’ Dat voelde eventjes raar”, geeft Shana grif toe.

Maar uiteindelijk wist het koppel de brokken te lijmen. “Ik wou niet opscheppen met daarmee, en haar zeker ook niet kwetsen,” aldus Junior. Terwijl Shana dan weer openheid verwachtte. “Maar ergens vind ik het wel superlief dat hij mij ontziet,” klinkt het verliefd bij Shana in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today