13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Vrijdag hulde aan Paul Severs op ‘Leive Vloms’

Paul Severs
© VRT

Vrijdagavond gaat de derde editie van het Leuvense festival ‘Leive Vloms’ door. De Oude Markt van Leuven verandert dan weer in één groot plein vol fans van Vlaamse artiesten.

Dit jaar stond Paul Severs op de affiche van het festival, helaas overleed de artiest enkele maanden geleden. Het was de bedoeling om Paul Severs vrijdagavond te laten schitteren op de Oude Markt van Leuven. De zanger keek daar enorm naar uit, helaas kan Paul er niet meer bij zijn. En toch zal hij niet vergeten worden. Vrijdagavond brengen de artiesten een hulde aan de eerder dit jaar overleden artiest.

“Met de goedkeuring van zijn enige zoon Christophe, brengen we op 2 augustus een eerbetoon aan één van de grootste artiesten uit de Vlaamse showbizz. Wim Soutaer en Charles Van Domburg, Mama’s Jasje en de jarige Bart Kaëll – hij wordt 59 – brengen met de New Bis Band hun favoriete Paul Severs-hit. Ook de 15-jarige Nina Butera, een protegé van de familie Severs, brengt binnen het programma haar recente single ‘Terug bij mij’, een liedje dat Christophe componeerde als muzikaal eerbetoon aan zijn vader”, zegt Erik De Rop, medeorganisator en voorzitter van VZW Oude Markt.

Iedereen is vrijdagavond welkom, de show start om 20 uur, inkom is gratis maar daar ‘Leive Vloms’ voor het goede doel is – de strijd tegen MS – vragen de organisatoren een vrije gift die in de tonnen aan de ingang kan gedeponeerd worden. Meer infop op www.leivevloms.be .

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today