9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

VRT-technicus: “heel veel collega’s hebben het beste voor met Bart De Pauw”

Bart De Pauw
@VIER

Dag Allemaal bericht uitgebreid over de zaak De Pauw naar aanleiding van de ophefmakende reportage in Telefacts NU. Dag Allemaal citeert een technicus die al aan tal van VRT-programma’s meewerkte. De bron bevestigt dat er bij de VRT een grote strekking was die voorzichtigheid predikte in de zaak De Pauw.

“De meesten van ons hadden, en hebben nog steeds, het beste voor met Bart De Pauw”, klinkt het bij de VRT-technicus in Dag Allemaal. Deze groep drong er bij De Pauw in eerste instantie op aan om niet het slachtoffer uit te hangen, maar zich gewoon bij die vrouwen te verontschuldigen.

“Wij weten allemaal dat Bart dit zo niet bedoeld heeft.” Alleen dringt deze goede raad van zijn voormalige collega’s niet door tot bij De Pauw.

“Het probleem is dat Barts vrouw Ines volledig meegegaan is in zijn verhaal, en dat ze op dit moment alleen nog maar omringd zijn door mensen die honderd procent aan hun kant staan. De vrienden die geprobeerd hebben om Bart tot inkeer te brengen, zijn nu persona non grata bij hem en Ines”, citeert Dag Allemaal hun VRT-bron.

“Barts genie wordt doodgedaan door zijn ego. Jammer, want met een beetje schuldinzicht was Bart al lang weer opgenomen in de maatschappij”, weet de VRT-technicus te vertellen in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today