9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

VTM bedenkt creatieve oplossing voor The Voice Kids

The Voice Kids
@VTM

The show must go on en dus hebben ze bij VTM de afgelopen weken gebrainstormd over hoe ze de resterende afleveringen van ‘The Voice Kids’ op tv zullen brengen. Sean Dhondt, Laura Tesoro, K3 en Gers Pardoel kozen een tijdje geleden hun talentjes waarmee zij aan de slag zouden gaan. Maar de finale afleveringen van ‘The Voice Kids’ konden door de coronamaatregelen niet opgenomen worden.

Volgens Het Nieuwsblad heeft VTM nu een creatieve oplossing gevonden om toch een winnaar te selecteren. “We gaan werken met honderd mensen die thuis meekijken naar de opname via een videosysteem”, vertelt Davy Parmentier in de krant. “Die groep mensen, samen met het beperkte publiek dat in Vilvoorde aanwezig mag zijn, zou dan toch voldoende zijn om een uitslag te bekomen.”

Dat publiek zal gewoon de naaste familie van de jonge talenten zijn, die moeten namelijk toch met begeleiding naar Vilvoorde komen. Hoe dan ook zullen die mensen met voldoende afstand van elkaar in de studio worden gezet. Wanneer deze opnames zullen gebeuren en wanneer de kijker het resultaat op het scherm te zien krijgt, is nog niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today