12 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020

VTM betuigt medeleven bij overlijden van Gerty Christoffels

Foto: VTM

VTM treurt om het heengaan van Gerty Christoffels en betuigt haar oprechte medeleven.

Gerty Christoffels was vanaf 1995 meer dan 10 jaar lang één van de vaste gezichten van VTM. Ze presenteerde warme familieprogramma’s zoals De Surprise Show, Trouw Met Mij, Wie Van De Drie? en haar talkshow Gerty. Gerty was in 1998 ook meter van de goeddoelactie Levenslijn. In 2017 was ze nog te zien in Hoe Zal Ik Het Zeggen? en recent ook in Wat Een Jaar, waarin ze aan de zijde van Jacques Vermeire terugkeerde naar het jaar 1969.

“Waar Gerty verscheen, werden mensen blij gemaakt of verrast”, vertelt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media. “Van bij hun huwelijksaanzoek in Trouw Met Mij tot mensen verrassen in de Surprise Show of niet zo lang geleden in Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Meer dan 10 jaar lang heeft Gerty de dag van heel wat Vlamingen gekleurd. We denken met veel warmte terug aan haar grote glimlach, haar unieke talent en de hartverwarmende programma’s die ze bij VTM heeft gemaakt.”

De directie en de medewerkers van VTM en DPG Media betuigen hun steun aan de familie en vrienden van Gerty Christoffels.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today