7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

VTM reageert op onjuiste aantijgingen van Thibaut uit Boer Zkt Vrouw

Foto: VTM

Thibaut is ontgoocheld in de manier waarop VTM de laatste uitzending van Boer Zkt Vrouw gemonteerd hebben. “Die hele uitzending… Dat was zo pijnlijk voor mij om te zien. Ik kreeg achteraf zelfs mijn vrienden en familie over mij heen. Gelukkig heeft Veerle een sms naar mijn familie gestuurd om uit te leggen hoe het écht gegaan is”, vertelt Thibaut in Dag Allemaal.

Thibaut beweert dat hij en Veerle elkaar nog gezien hebben na dat bewuste telefoontje en dat hij dat ook aan An Lemmens verteld heeft: “terwijl de camera’s draaiden, maar dat stuk hebben ze niet op tv getoond.”

In Dag Allemaal reageert VTM en daar krijgen we toch iets anders te horen: ‘Wij hebben nooit de intentie om onze deelnemers in een kwaad daglicht stellen, integendeel. Maar het is effectief zo dat Thibaut zelf niet van plan was Veerle face-to-face te spreken. Pas nadat de opname vastlag, hebben ze mekaar ontmoet”, luidt de reactie van VTM.

En die ontmoeting moest Veerle afdwingen, zo blijkt: “Op initiatief van Veerle, die in een kwade en impulsieve bui naar Thibaut toe is gegaan omdat ze vond dat ze een persoonlijke uitleg verdiende en Thibaut niet van plan was naar haar te gaan. Voor Veerle was het belangrijk om hem eerst onder vier ogen te kunnen spreken zonder camera’s, zodat haar eerste kwaadheid voorbij was en het gesprek er tijdens de opname net gemoedelijker aan toe zou kunnen gaan”, luidt de volledige reactie van VTM in Dag Allemaal.

Zowel Veerle als Thibaut maken in Dag Allemaal duidelijk dat ze sinds dat bewuste face-to-face gesprek weer op een normale, respectvolle manier met elkaar omgaan.

En over de haatberichten en fysieke aanvallen jegens Thibaut kan Veerle kort zijn: “Dat is heel erg. Ik probeer Thibaut nu te steunen waar ik kan. Zoals hij mij heeft gesteund na onze pijnlijke breuk”, vertelt Veerle in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today