14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Warre Borgmans wordt Scrooge en pakt eerste hoofdrol in musical!

Warre Borgmans
© Luk Monsaert

Na het enorme succes van ‘Mozart, de Musical’, presenteert Music Hall ook komend theaterseizoen een grootse, kwalitatieve najaarsproductie en brengt vanaf december 2018 ‘Scrooge, de Musical’ op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent.

Nadat de Belgische producent enkele jaren geleden Vlaanderen veroverde met ‘Oliver!’, worden alle registers nu opengetrokken voor een gloednieuwe versie van Charles Dickens’ ultieme kerstklassieker ‘A Christmas Carol’.

Met in het creatieve team gelauwerde namen als Cornelius Baltus, Frank Van Laecke en Allard Blom, Dirk Brossé, Dan Potra  en Vanni Viscusi, mogen de verwachtingen terecht hooggespannen zijn.

‘Scrooge’ of ‘A Christmas Carol’ is één van de mooiste en bekendste vertellingen ooit en dus vraagt de hoofdrol in dit familiespektakel niet enkel om een acteur van grote klasse, maar ook om een meesterverteller. Een kolfje naar de hand dus van Warre Borgmans, die in de huid van de verbitterde en gierige Ebenezer Scrooge mag kruipen en zo meteen ook zijn eerste hoofdrol in een musical pakt.

“Dit wordt inderdaad mijn eerste hoofdrol in een musical en dat zorgt wel voor de nodige spanning, zeker als je de omvang van deze productie ziet én de kleppers die zich erover gaan ontfermen. Ik wil de producenten alleszins bedanken voor deze kans en het vertrouwen dat ze mij, als onervaren zanger, geven, want de rol van Scrooge lijkt me echt fantastisch om te spelen,” zegt Warre Borgmans tevreden.

‘Scrooge, de Musical’ vanaf december 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen en in januari 2019 in Capitole Gent. Tickets & info: www.musichall.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today