12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Wat brengt de toekomst voor Sean Dhondt?

Sean Dhondt
Foto: DPG Media

Op privé-vlak zit het snor voor Sean Dhondt. Hij is gelukkig met zijn vriendin Maithé Rivera, en de twee genieten volop van hun niet zo prille liefde meer.

Maar hoe zit het op professioneel vlak bij de populaire presentator en zanger. Maithé wist al te verklappen dat hij het tweede seizoen van ‘BV-darts’ zal presenteren en dat er nog 2 andere programma’s op til staan.

En wat met de muziek? “Sean is nu de laatste hand aan het leggen aan zijn nieuwe single. Die zal er dus snel aankomen. En hij treedt ook op tijdens de concerten van ‘Liefde Voor De Zorg’. Daarin combineert hij liedjes van ‘Liefde Voor Muziek’ met nummers uit zijn eigen repertoire”, vertelt Maithé in Tv Familie.

In ‘The Voice’ zullen we Sean waarschijnlijk niet meer zo snel zien opduiken. Daar werd hij vervangen door Aaron Blommaert. En dat was even slikken voor Dhondt.

“Hij vond dat inderdaad heel spijtig, want hij heeft dat altijd graag gedaan. Maar hij is er niet blijven over treuren. Hij zoekt nieuwe opportuniteiten. En dat vind ik mooi aan hem. Ik steun hem in alles wat hij doet. Sean is heel veelzijdig, een man met veel talenten. Er komen sowieso nog veel dingen op zijn pad.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today