13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Weericoon Frank Duboccage neemt drastisch besluit 

Frank Duboccage
Foto: DPG Media

Ondertussen is hij een échte BV, weerman Frank Duboccage, die men kan horen en zien op onder andere Q-Music en VTM. Vroeger was hij een echte fietsfanaat die tientallen kilometers reed maar na een incident in de Ardennen heeft hij zijn fiets op de rollen geplaatst.  

“Plots hoorde ik een wagen met een gigantische snelheid van achter mij komen. Daarna slippende banden”, vertelde een nog steeds aangedaan Frank Duboccage.  

Die wagen is me rakelings gepasseerd. De chauffeur met zijn gsm bezig. Hij heeft een ruk aan zijn stuur gegeven, is op een ander rijvak terechtgekomen, maar uiteindelijk is die man gewoon doorgereden”, verklaart Frank Duboccage. 

“Op een haar na ben ik langs achter aangereden. Ik heb mijn fiets aan de kant gegooid en heb de mannen gebeld dat ze mij moesten komen halen”.  Daarna heb ik het nog geprobeerd, een aantal keer. Maar ik keek meer achter dan voor me. Toen heb ik gezegd: ik stop ermee”, vertelt Frank aan Het Laatste Nieuws. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today