13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Wendy Van Wanten aangeklampt door fans: “daar beslis ik niet alleen over”

Wendy Van Wanten
Foto: DPG Media

Realityreeksen zijn momenteel heel erg populair op televisie. Je kan de tv niet openzetten of je komt er automatisch op terecht. Toch zijn realityreeksen niks nieuws en ook vroeger waren er al een aantal te zien op tv. Denk maar aan ‘De Pfaffs’ of ‘Wendy & Verwanten’, waarin we het wel en wee volgden van de familie Pfaff en de familie Van Wanten.

Zangeres Wendy Van Wanten kijkt met een goed gevoel terug op die periode en zou een vervolg op de reeks zeker zien zitten. “Al beslis ik daar natuurlijk niet alleen over. Destijds had het best hoge kijkcijfers. Ik denk dat mensen een nieuwe serie wel zouden appreciëren. Ook mijn fans vragen er vaak naar. Maar voorlopig stelt die vraag zich niet”, zegt Wendy in Tv Familie.

Voor de familie van Wendy zou het ook niet meer zo vanzelfsprekend zijn dat ze terug dag in dag uit zouden gevolgd worden. “Estelle is gestart in het tweede middelbaar en Clément is op zoek naar werk. Frans en ik zijn ook niet meer ganse dagen samen, hij werkt nu als technisch adviseur. Dat moest ook wel toen door corona niets nog kon in de showbizz. Er moest brood op de plank komen”, aldus Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today