22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Wendy Van Wanten: “Ik heb daar vaak nachtmerries over”

Foto: Fonny Gijsels

We zouden kunnen denken dat het lang geleden is dat we nog iets van Wendy Van Wanten hebben gehoord, maar de zangeres is nog steeds erg actief. Ze staat nog altijd op het podium en doet nog steeds mannenharten sneller slaan.

Er zullen veel mannen zijn die nog elke nacht over Wendy dromen, en zelf droomt de zangeres ook best vaak. Al zijn het eerder nachtmerries waar ze mee te maken krijgt.

“Ik droom veel over water. Meestal nachtmerries. Dat ik in mijn auto zit, dat ik van de weg af geraak en dat ik in het water beland. Daar stopt het. Laatst waren Frans en ik in Normandië, we reden langs de kust en plots waren we op een wegje, ik zou zweren dat ik het kende uit m’n dromen. Ik dacht: hier gaan we, nu gaat het mis. Maar dat was niet zo, er is niks gebeurd. Heel raar was dat”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Wendy is nochtans verzot op water en dan vooral het water van de zee. Daar wordt ze rustig van. Al heeft water haar niet alleen vreugde gebracht, maar ook verdriet.

“Water trekt mij al m’n hele leven aan. Ik ben geboren aan zee, ik heb aan zee mijn mama verloren en ik heb drie keer gekozen om onder water te bevallen. Als ik het lastig heb, trek ik — nog altijd — naar de zee om op m’n eentje wat langs de waterlijn te lopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today