10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Werner De Smedt: “Ik heb toen met hen gebroken”

Werner De Smedt: “Ik heb toen met hen gebroken”

DPG Media

Werner De Smedt heeft het getroffen met een partner zoals die van hem, zijn vrouw Julie. De twee werden verliefd op elkaar in tijden van Werner zijn verslavingen aan drugs en alcohol en het ging niet altijd makkelijk. Maar echte liefde overwint alles.

“Julies doorzettingsvermogen en mijn voortschrijdend inzicht zijn mijn redding geweest. Ik voelde dat het zo niet verder kon, temeer omdat Julie twee kinderen meebracht uit een vorige relatie. Die zonen hebben een vader, maar ik had ook mijn verantwoordelijkheden tegenover hen”, zegt Werner in Dag Allemaal.

Werner wou zijn pluskinderen niet teleurstellen en liet zich elke dag van zijn beste kant zien. Dat zette hem er ook toe aan om de strijd met zijn verslavingen aan te gaan.

“Uiteindelijk heb ik het enige gedaan wat hielp: ik heb radicaal met die foute vrienden en dat milieu gebroken. Toen ik de beslissing eenmaal had genomen, ging het afkicken tamelijk vlot. Niet zonder pijn, maar ik heb snel de draad weer kunnen opnemen.”

Werner wist af te kicken en dat allemaal met de steun van Julie. Ze vochten samen tegen alles waar Werner graag vanaf wou en dat lukte hen. “Maar ik besef dat ik moet blijven oppassen. Ik heb een neiging tot verslaving, en da’s zacht uitgedrukt. Ik heb het zeer goed onder controle nu, m’n leven is anders georganiseerd en ik heb nu ook andere vrienden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today