16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Werner De Smedt kreeg nieuwe heup: “Ik wou zo snel mogelijk aan de slag”

Foto: VTM

Zo’n jaar geleden kreeg acteur Werner De Smedt een nieuwe heup. Werner had de maanden daarvoor heel veel pijn en kon amper nog sporten. Ondertussen is hij zo goed als pijnvrij en kan hij zijn bezigheden weer opnieuw oppakken.

Zo heeft hij nu een eigen fitnessruimte in de tuin. “Ik heb dat lang niet kunnen doen, maar gelukkig kan ik de laatste tijd weer volop fitnessen en lopen’, vertelt de acteur. ‘Ik beweeg me weer zo goed als volledig pijnvrij. Eindelijk! Ik kan ook weer op mijn rechterzij slapen, dat heb ik maandenlang niet kunnen doen van de pijn”, vertelt hij aan Primo.

Een nieuwe heup is natuurlijk een stevige operatie en daardoor was Werner eventjes buiten strijd om te werken. Nu werkt hij al opnieuw, maar dat was volgens hem veel te vroeg.

“Ik ben van de generatie die zo snel mogelijk weer aan de slag wil. De jonge generatie pakt zijn tijd om andere dingen te doen, ik zie dat hier thuis bij mijn pluszonen Emile en Lowie, die 23 en 21 jaar zijn. Die gasten werken en studeren, maar hebben toch andere prioriteiten in het leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today