7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Wie verpest de huwelijksdag van Jenny en Patrick in Familie?

Foto: VTM

Het belooft trouwens een superspannende week te worden in ‘Familie’. Vrijdag is er trouwens een huwelijk, meerbepaald dat van Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck).

Corona zorgde er wel voor dat dat huwelijk herschreven moest worden. “Zo hadden we voorzien dat Patrick en Jenny een groot trouwfeest zouden geven in de seizoensfinale”, reageert Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws. “Door corona verviel dat plan. Maar ook nadien konden we geen massascènes meer opnemen. En dus ook geen huwelijksfeest”, klinkt het verder.

“De bruiloft zou in de seizoensfinale welkom zijn geweest tussen alle spanning. Een beetje zoals in de vorige seizoensfinale, toen Willy Sommers op de benefiet van Robyn en Benny optrad. Dat feestje zorgde toen voor een goede afwisseling met de suspense die de ontvoering van Stefanie door Elias en de val van Marie van de klif veroorzaakten. Elke soap heeft nood aan die mix van suspense en feelgood. We vertellen de verhaallijn van het huwelijk van Patrick en Jenny nu op een andere manier”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today