13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Wie zijn de kandidaten van De Mol?

Café De Mol
@VIER

In deze speciale extra aflevering van Café De Mol op zondag 1 maart ontvangen Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo een centrale gast met wel bijzonder veel voorkennis. Niemand minder dan Gilles De Coster zal er in wereldprimeur de kandidaten van De Mol 2020 voorstellen.

Want wie zijn die tien kandidaten die zich vanaf zondag 8 maart in dit waanzinnige Griekse avontuur storten? Wat moeten we over hen weten? Wat kan Gilles al over hen verklappen en vooral, wie kroont Vlaanderen al meteen tot meest verdachte kandidaat na deze eerste kennismaking?

Vanaf 8 maart is Café De Mol er opnieuw live op zondagavond na De Mol & Influencers om samen met bekende en onbekende gasten, met ex-deelnemers, met twitterende fans en diehard mol-jagers op zoek te gaan naar tips om de mol te ontmaskeren. Het café verwelkomt uiteraard ook de afvaller en kijkers kunnen via twitter en intagram vragen stellen. Een live poll zal aangeven wie Vlaanderen het minst weet te vertrouwen.

Elodie: “Ik zat er vorig jaar volledig naast maar ik heb uit mijn fouten geleerd en dit jaar ga ik de mol ontmaskeren. Zeker weten!”

Gilles: “Eén van de fijnste periodes van het jaar breekt weer aan. Elodie en ik weten zoals steeds weer van niks en zijn erop gebrand om samen met Vlaanderen te speuren naar hints, theorieën en verdachte acties… en om de afgevallen kandidaten te ondervragen.”

Café De Mol, zondag 1 maart om 19h55 op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today