10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Willy Sommers: “ik dacht dat Viviane de liefde van mijn leven was”

Willy Sommers: “ik dacht dat Viviane de liefde van mijn leven was”

Foto: VTM

Over het liefdesleven van zanger Willy Sommers kan er heel wat verteld worden. Hij was ooit samen met Truus, waarmee hij één dochter Annemie heeft. Daarna volgenden nog relaties met Viviane en ook met zangeres Isabelle A. Ondertussen is hij al heel wat jaren gelukkig met Cindy, met wie hij twee kinderen heeft.

“Ik heb het geluk gehad dat mijn vader mij altijd vergezelde bij optredens, daardoor ben ik nooit ontspoord”, lacht Willy in Dag Allemaal. “De verleiding was groot, maar ik durfde mijn vader gewoon niet alleen naar huis sturen om zelf bij iemand te kunnen blijven slapen.”

Ooit dacht Willy dat Viviane zijn grote liefde was, met wie hij eeuwig ging samenblijven. “Zij was een mooie, lieve, warme vrouw met een eigen carrière. Maar in de liefde moet je elkaar kunnen loslaten, anders blijft het niet duren.” Of ging Willy in de fout?

“Maar misschien heb ik Viviane iets teveel losgelaten, waardoor ze iemand anders heeft leren kennen”, blikt Willy terug op zijn toenmalige liefde van zijn leven, in Dag Allemaal.

Maar uiteindelijk vond Willy het geluk bij Cindy en is hij meer dan gelukkig in de liefde.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today