7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Wim Soutaert brengt eind maart nieuw album uit!

Wim Soutaer
© CNR Records

Goed nieuws voor de fans van Wim Soutaer.  De zanger brengt eind maart zijn vierde studio-album ‘Verbonden’ uit.  

Het was even wachten op nieuw verzameld werk van Wim Soutaer.  Zijn meest recente album ‘Dichterbij’ dateert alweer van 2008.  Maar dat betekent uiteraard niet dat Soutaer al die tijd heeft stilgezeten. Zo waren er de singles ‘Nummer Eén’ en ‘Margot’ die het album vooraf gingen.

“Het aftellen is inderdaad begonnen,” zegt Wim op Facebook. “We hebben net de laatste hand gelegd aan het album, alle nummers zijn af en de hoesjes zijn gedrukt.  We zijn er helemaal klaar voor,” lacht Wim.

Tracklist

 • Dans voor mij
 • Wachten op Margot
 • Et? Ca bouge
 • Hou me vast
 • Ik weet het zeker
 • Ik volg je
 • Verbonden
 • Neem me bij de hand
 • Nummer 1
 • Ik droom jou bij mij
 • Alles met je doen
 • Niets zonder jou
 • Kijk niet achterom

Het album ‘Verbonden’ van Wim Soutaer is beschikbaar vanaf 30 maart 2018.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today