12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 6 november 2020
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 6 november 2020

Wim Van den Driessche en Steven Roox vervoegen de cast van Sweeney Todd

Steven en Wim
© vzw Pateeke & Charpentier

Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street, alias Hans Peter Janssens, doet in mei de Rode Zaal van het Fakkeltheater aan. Hij doet dat in gezelschap van een rits illustere musicalnamen zoals Deborah De Ridder, An Lauwereins en Charlotte Campion. Aan dat indrukwekkende lijstje worden twee nieuwe namen toegevoegd: Wim Van den Driessche en Steven Roox.

Sweeney Todd, een van de beste musicals van Sondheim, is gebaseerd op een toneelstuk uit 1973 door Christopher Bond over de legendarische Sweeney Todd, een bloeddorstig personage dat al sinds de 19e eeuw opduikt in Britse verhalen en nog steeds bijzonder populair is bij film- en theatermakers. 

 Producent Glenn Desmedt beaamt: “Onze eersteling is Sweeney Todd, het meesterwerk van Stephen Sondheim, nog niet zo heel lang geleden verfilmd door Tim Burton met Johnny Depp in de titelrol. Onze Sweeney heet Hans Peter Janssens. Onze Lovett An Lauwereins. En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Een musical om voor te moorden dus…”

De bloedbarbier komt naar het Fakkeltheater (Rode Zaal) van vrijdag 10 mei tot 19 mei 2019. Tickets en info: www.fakkeltheater.be of telefonisch op 070/24.60.36

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today