6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Win de 3CD-box ‘Hits Van Hier’ (afgelopen)

Hits Van Hier
© CNR/Vlaamse Sterren

‘Hits Van Hier’ is inmiddels een gekende compilatie geworden van het label Vlaamse Sterren.  Dit jaar viert het z’n 5de verjaardag en dat doet het in stijl met een prachtige 3CD-box waarvan wij er 5 weggeven!

Op het eerste schijfje vind je het jaaroverzicht met de Vlaamse hits die dit jaar ons leven kleurden. Helmut Lotti, Regi, Niels Destadsbader, Willy Sommers, Barbara Dex, De Romeo’s, Silvy, Paul Michiels,… Je vindt ze er allemaal terug!

De tweede en de derde CD bundelen het beste van 5 jaar ‘Hits Van Hier’. Met grote hits van oa Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Isabelle A, Jo Vally, Van Echelpoel, The Dinky Toys en heel wat anderen!

Win deze CD-box!

Uiteraard ben jij wel voor wat goede muziek te vinden en wil je het album maar wat graag in huis hebben! Wel, we hebben goed nieuws voor je, want wij mogen 5 exemplaren van deze triple CD-box kado geven. 

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Wanneer verscheen de eerste ‘Hits Van Hier’ (jaartal)
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today