15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Win een Early Man-prijzenpakket! (afgelopen)

Early Man
© Entertainment One

Momenteel speelt de knotsgekke animatiefilm Early Man in de bioscoop. Deze familiefilm is een creatie van de animatiestudio Aardman, gekend van o.a. Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.  Wij geven 3 Early Man-prijzenpaketten weg!

Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij heel hun stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de grappigste en uniekste karakters.

Eva De Roo en en Sander Gillis in Vlaamse stemmencast

Studio Brussel stem Eva De Roo en Ketnet wrapper Sander Gillis zorgen voor de stemmen van de hoofdrollen in Early Man.  Eva neemt de rol van de stoere Goona voor haar rekening, die in de originele versie wordt ingesproken door Maisie Williams. Sander Gillis zorgt voor de stem van de dappere Dug, die in de originele versie wordt ingesproken door Eddie Redmayne.

Voor Sander is het zijn eerste hoofdrol in een animatiefilm: “Ik was alvast enorm vereerd door de vraag! En Dug past perfect bij me, hij is nieuwsgierig, hij zet door en is grappig.”

Trailer

Win één van de drie Early Man-prijzenpakketten

Wij willen één van onze jonge lezertjes blij maken met een Early Man-pakket.  Het pakket bevat het Early Man-activiteitenboek en een kleiset waarmee je de hoofdpersonages in klei kan nabootsen.

Wat moet je doen?

  • Like Entertainment Today op Facebook;
  • Like en share de wedstrijdpost op je tijdlijn;
  • Stuur het antwoord op de volgende vraag naar info@entertainment-today.be: wie regisseerde de film Early Man?  Vergeet ook je adres niet te vermelden!

De wedstrijd loopt tot 28 februari 2018.  Het prijzenpakket wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today