9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Win een pannenkoekenslag met Roger Vandamme

roger van damme
© Studio 100

Topchef Roger van Damme draagt verenigingen & goede doelen in Vlaanderen een warm hart toe, en hoe… De winnaar van de eerste grote Trooperwedstrijd wint een pannenkoekenslag met de beste patissier van de wereld!

Trooper, het digitale platform waar je gratis je verenigingen of goede doel kan steunen via online shopping, heeft de start van het nieuwe jaar niet gemist. Intussen zijn er al meer dan 180 online shops aangesloten, waaronder Collect&Go, Booking.com, Coolblue, Collishop, Hema, JBC, Torfs en vele anderen.

En daar waar de teller in december 2017 op 500 aangesloten verenigingen stond, hebben zich intussen al meer dan 1.500 verenigingen & goede doelen aangesloten op Trooper.be, om op die manier extra centen in het laatje te brengen.

En dat is ook de beste patissier van de wereld en njam!-chef Roger van Damme niet ontgaan. Samen met Trooper sloeg hij de handen in elkaar om een leuke wedstrijd op touw te zetten voor alle aangesloten verenigingen & goede doelen.

Roger van Damme heeft aangeboden om pannenkoeken te bakken bij de vereniging die tussen 1 april en 30 juni 2018 het hoogste bedrag bij elkaar ‘troopt’. Dus hoe meer leden & sympathisanten in die periode hun online aankopen via de Trooperlink van hun favoriete vereniging of goede doel doen – zonder dat dit een eurocent extra kost – hoe groter de kans dat Roger van Damme langs komt om hun vereniging te verrassen met een heuse pannenkoekenslag. The game is on!

Geen moment getwijfeld

Roger van Damme: “Toen de mensen van Trooper me hiervoor vroegen heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind het fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen om verenigingen & goede doelen te steunen door te doen waar het voor mij allemaal mee begonnen is: pannenkoeken bakken! Het is geweten dat verenigingen & goede doelen alle extra middelen kunnen gebruiken, en dat hun werking vaak steunt op de goodwill van heel wat vrijwilligers die zich belangeloos inzetten hiervoor. Via Trooper wordt er weer een extra mogelijkheid geboden om wat geld in het laatje van de vereniging te krijgen, en dit zonder dat het een euro extra kost – een initiatief dat ik graag steun!”

Verenigingen of goede doelen die nog niet aangesloten zijn bij Trooper, maar ook graag kans maken op deze unieke prijs kunnen zich uiteraard makkelijk aansluiten via www.trooper.be. Daar vind je ook nog véél meer informatie over Trooper!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today