12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Win het album ‘Liefde Voor Muziek 2018’ (afgelopen)

Liefde Voor Muziek
Foto: Universal Music

Het meest recente seizoen van Liefde Voor Muziek werd ondertussen afgesloten.  Voor wie de mooiste momenten thuis nog eens wil herbeleven, is er goed nieuws: wij geven twee exemplaren weg van het album ‘Liefde Voor Muziek 2018’. 

Liefde Voor Muziek 2018 is een verzamelalbum met de beste hits en meest ontroerende nummers uit de tv-show van het vierde seizoen. Zeven straffe stemmen stapten dit voorjaar in het muzikale avontuur.

Op een nieuwe, zonnige bestemming doorbraken Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Coco Jr., K’s Choice, Silvy De Bie, Niels Destadsbader en Sharon den Adel alle muzikale grenzen. Van symfonische metal in een Lotti-jasje of K’s Choice in een Sylver-mix.

Win ’Liefde Voor Muziek 2018’

Wij geven met veel plezier 2 exemplaren van het het album ‘Liefde Voor Muziek 2018’ weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: wie verraste Niels Destadsbader met zijn versie van ‘Speeltijd’?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 30 juni 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today