15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Win het album #LikeMe

#LikeMe
© Pias/Ketnet

#LikeMe is het nieuwste paradepaardje van Ketnet. Sinds 13 januari wordt elke week een nieuwe aflevering van deze topreeks op de wereld losgelaten. Alle muziek uit de reeks is nu verzameld op een fraai album dat jij kan winnen!

Elke episode van #LikeMe bevat twee bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ vanBobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Het eerste seizoen van de reeks loopt nog tot begin april, maar alle liedjes uit de reeks, inclusief de aanstekelijke tune zijn vanaf 15 maart beschikbaar op een fraaie dubbel-CD! En daarvan geven wij met veel plezier 5 exemplaren kado!

Wat moet je doen?

Uiteraard ben jij wel voor wat goede muziek te vinden en wil je het album maar wat graag in huis hebben! Wel, we hebben goed nieuws voor je, want wij mogen 5 exemplaren van dit album weggeven!

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Wanneer werd de eerste aflevering (dag, maand en jaar) van #LikeMe uitgezonden op Ketnet.
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 5 april 2019.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today