13 °C Antwerpen, BE
zondag 27 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
zondag 27 september 2020

Win het album ‘Wohlfühlgarantie’ van Beatrice Egli (afgelopen)

Beatrice Egli
© Universal Music

De – ook in Vlaanderen geliefde – Zwitserse zangeres Beatrice Egli heeft een nieuw album: ‘Wohlfühlgarantie’. De titel laat het al vermoeden. Beatrice kiest opnieuw voor vlotte pop- en schlagersongs met een hoog ‘feel good’- gehalte.

De singles ‘Herz an’ en ‘Verliebt, verlobt, verfixt nochmal’ konden al op de nodige ondersteuning rekenen in Vlaanderen en het album bevat nog heel wat andere pareltjes. Beatrice Egli bevestigt met dit nieuwe album haar sterrenstatus in haar thuisland Zwitserland. Maar ook in Duitsland, Oostenrijk en Denemarken is zij een gevierde zangeres. Getuige daarvan zijn de vele gouden en platina awards, die Beatrice op haar 29ste al heeft verzameld.

“Dit album is mijn visie op het leven”, zegt Beatrice. “Speels, zomers en met de nodige vrijheid. Sluit je ogen en luister met open hart naar mijn nieuwe nummers. Ik word er blij van en ik hoop dat mijn fans er ook zo van kunnen genieten”.

Het vorige album van Beatrice, ‘Kick im Augenblick’, dat zij ook in Vlaanderen kwam promoten, werd andermaal met goud en platina bekroond in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Win het album ‘Wohlfühlgarantie’

Wij geven met veel plezier 3 exemplaren van het het album ‘Wohlfühlgarantie’ weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: met welk televisieprogramma startte de carrière van Beatrice Egli en in welk jaar was dat?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!

De wedstrijd loopt tot en met 1 april 2018 (géén grap).  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today