1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Win het nieuwe album van Klubbb3! (afgelopen)

Klubbb3
© Universal Music

KLUBBB3, het schlagerproject van Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen, heeft de voorbije 2 jaar alle records verbroken in Duitsland. Meer dan 450.000 albums werden er al verkocht en die waren ook goed voor goud of platina in Oostenrijk, Zwitserland en België.

Volgende week verschijnt het derde album, ‘Wir werden immer mehr’ dat voor het eerst ook een Benelux editie krijgt met 2 exclusieve Nederlandse tracks onder de titel ‘Ho-Dio-Di-Jee!’. Goed nieuws voor de Vlaamse fans is dat Christoff, Jan en Florian begin 2018 ook naar ons land komen om hun album persoonlijk voor te stellen.

Win het nieuwe album ‘Wir werden immer mehr’

Klubbb3 heeft een nieuw album en leverde 5 exemplaren af op onze redactie.  Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: wie lag aan de grondslag van het succes van Klubbb3; m.a.w. wie was de bedenker van het populaire schlagertrio?

De wedstrijd loopt tot en met 5 februari 2017.  Winnaars worden persoonlijk verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today