7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Win tickets voor De Collega’s 2.0! (afgelopen)

De Collega's
© KFD

Exact 40 jaar na de start van de legendarische reeks van Jan Matterne op de toenmalige BRT in 1978, wordt het concept van De Collega’s nieuw leven ingeblazen.  De Collega’s 2.0 wordt vanaf 12 december in de zalen verwacht en wij geven nu al 10 duo’s de kans om tickets te winnen!

De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd. Alexander wil de slabakkende afdeling laten samenwerken maar stoot op onverschilligheid en verzet. Als ultieme redmiddel neemt hij hen mee op teambuildingweekend waar blijkt dat er meer op het spel staat dan eerst gedacht…

Ben Segers neemt de rol van Frank Van Praet op zich (het personage van Jean De Pesser in de serie). Steve Geerts speelt afdelingshoofd Alexander De Groot, Veerle Dobbelaere kruipt in de huid van de directrice en Ikram Aoulad speelt de directiesecretaresse. Verschillende andere acteurs nemen de rollen van de dossierbeheerders voor hun rekening. Het gaat om Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Mathijs F. Scheepers, Mathias Vergels, Jurgen Delnaet en Loes Swaenepoel. Steph Goossens speelt een logistieke medewerker.

Ook sommige ‘anciens’ zullen te zien zijn in de film, namelijk René Verreth, Nellie Rosiers, Jaak Van Assche, Tuur De Weert, Nora Tilley, Agnes De Nul, Heddie Suls en Johny Voners.

Trailer

Win één van de 10 duotickets!

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor De Collega’s 2.0. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: wanneer werd de eerste aflevering van De Collega’s uitgezonden?  We willen dag, datum en jaartal!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 1 december 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today