13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Win tickets voor De Film Van Dylan Haegens (afgelopen)

dylan haegens
© KFD

Dylan Haegens is de grootste YouTube-ster van Nederland en België. Op 15 augustus brengt de YouTuber die 1,3 miljoen volgers heeft en 20 miljoen impressies per maand genereert een film in de zalen. Wij geven 10 duotickets weg. 

Dylan krijgt een techniek aangeboden waarbij hij op basis van een animatie een perfecte virtuele imitatie van zichzelf in zijn video’s kan laten spelen. Dit lijkt een perfecte oplossing, maar het loopt toch net even anders. Dylan wordt in diskrediet gebracht, raakt al zijn abonnees kwijt en bovendien de vriendschap met zijn team. Nu moet hij bewijzen wie de echte Dylan is.

Deze karakter-gedreven, eigentijdse komedie over YouTube-ster Dylan Haegens en zijn team is een hilarisch avontuur over vriendschap en loyaliteit, waar misverstanden en persoonsverwisselingen bijna leiden tot de ondergang van dit ongekend populaire online fenomeen.

Trailer

Win 10 duotickets voor De Film Van Dylan Haegens

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor deze film over de bekendste YouTuber van de Lage Landen. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: wat was de schuilnaam van Dylan Haegens toen hij begon met vloggen op YouTbube?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 25 augustus 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today