13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Win tickets voor Hotel Artemis (afgelopen)

Artemis
© KFD

Op 25 juli komt Hotel Artemis in de bioscoopzalen.  Wij sturen 10 duo’s naar de cinema om te genieten van deze heerlijke zomerfilm!

Los Angeles, 2028. Jean ‘The Nurse’ Thomas (Jodie Foster) is de manager van Hotel Artemis, een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Met hulp van assistent Everest (Dave Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers.

Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Jeff Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden…

Trailer

Win 10 duotickets voor Hotel Artemis

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor deze Amerikaanse science fictionfilm. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

De wedstrijd loopt tot en met 7 augustus 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today