15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Win tickets voor Patser (afgelopen)

Patser
© KFD

Op 24 januari komt Patser in de zalen.  Het is de derde film van het regisseursduo Adil El Arbi en Bilal Fallah en wordt nu al aanzien al dé film van 2018! Wij geven 10 duo’s de kans om deze film gratis te bekijken!

Na Image en Black is Patser de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilal Fallah.  De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Ook het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike maken hun opwachting in de film.

De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op ’t Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa’s, veel bling bling en… respect.

Trailer

Win tickets voor Patser

We geven tien duo’s de kans om van deze film te genieten. Hiervoor moet je het volgende doen:

  • Deel deze post op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk jaar kwam de eerste film uit van Adil El Arbi en Bilal Fallah en wat was de titel van die film?

De wedstrijd loopt nog tot 22 januari 2017.  Winnaars worden persoonlijk verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today