12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Win tickets voor ‘Sinterklaas En De Wakkere Nachten’ (afgelopen)

Sinterklaas en de wakkere nachten
© KFD

Op 24 oktober komt Sinterklaas En De Wakkere Nachten, de tweede Sinterklaas-film van Sylvester en Ketnet in de zalen.  Wij geven 10 duo’s de kans om van deze kinderfilm te genieten!

Wanneer Sinterklaas en Zwarte Piet ’s nachts over de daken wandelen, worden ze opgeschrikt door vreemd nachtelijk lawaai: van belgerinkel tot knallende ballonnen en zelfs een drumstel. De hele stad ligt nacht na nacht wakker en de inwoners zijn boos op de Sint, omdat ze denken dat hij het kabaal veroorzaakt.  

Héél toevallig baat de gewiekste zakenvrouw Frutselia een winkeltje uit met speciale slaapmiddeltjes, dat sinds het nachtlawaai wel erg goed draait. Sinterklaas is heel triest dat de mensen boos zijn op hem. Er zit maar één ding op: de Sint moet zijn onschuld bewijzen.

Trailer

Win één van de 10 duotickets!

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor ‘Sinterklaas En De Wakkere Nachten’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Wat was de titel van de eerste sinterklaasfilm die Sylvester en Ketnet vorig jaar uitbrachten?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 20 oktober 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today