14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Win tickets voor ‘Trio’ (afgelopen)

Trio
© KFD

’Trio’ is een unieke langspeelfilm van en met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke die met Valentijn in de zalen komt. Wij geven 10 duotickets weg. 

In 2016 toerde Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke samen door het land met het theaterstuk  ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt.  Deze tournee bracht hen als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar en hongeriger naar meer.  Een nieuwe uitdaging.  Zo ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen.  Die film is nu klaar en komt binnenkort in de zalen.

Verhaal

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

Win één van de 10 duotickets

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor ‘Trio’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

De wedstrijd loopt tot en met 5 februari 2019.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today