2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Winnares De Mol in tranen na tragisch overlijden zus: “ik zou alles geven om je nog één keer vast te pakken”

Foto: Play4

Wat één van de mooiste dagen moest worden voor Marlies De Brandt draaide uit op een tragische nachtmerrie. De zus van De Mol-winnares Annelotte overleed nadat ze van haar paard werd gesmeten tijdens een optocht van Brabantse trekpaarden in Lennik. Op Instagram schrijft Annelotte een aangrijpend afscheidsbericht aan haar zus ‘Miesje’…

“Miesje, wat één van de mooiste dagen uit jouw leven had moeten worden, werd de droevigste uit de onze”, vangt de winnares van De Mol haar bericht op Instagram aan. “Dat jij zo enorm gelukkig was de afgelopen weken is dan ook onze enige troost.”

“Onze wereld staat ondersteboven door de leegte die jij achterlaat. Ons hechte gezin van 5 wordt nu een gezin van 4. Het voelt nu alsof wij nooit meer écht gelukkig zullen zijn zonder jou”, klinkt het emotioneel bij Annelotte De Brandt. “Maar ik weet wat je zou zeggen nu ‘Laat u niet zo gaan Lot, Dramaqueen´.”

“Maar ik ga je zo missen Mies… wij gaan je zo missen. Ik kan mij geen leven zonder jou inbeelden en nu hebben we geen keuze. Mijn hart breekt elke keer opnieuw als ik denk aan alle mooie momenten die we niet meer samen zullen beleven. De herinneringen die nu nog overspoeld worden door verdriet”, deelt Annelotte haar aangrijpende verdriet.

“Onlangs zei je nog: Nee Lot, uw geluk is echt wel op hoor nu. Je had gelijk. En ik zou nu alles geven om je nog één keer vast te pakken, te zeggen hoe graag ik jou zie en te beloven dat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat komt”, laat Annelotte haar gevoelens de vrije loop.

“Liefste Miesje, Mijn liefste zus. We houden van jou, voor altijd, blijf dicht bij ons, tot we elkaar weerzien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today