12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Winnie The Pooh komt terug naar de bioscoop!

Winnie The Pooh
© Disney

Ook een fan van Winnie The Pooh, Tijgetje, Knorretje en Iejoor?  Dan is er goed nieuws want er komt een live-action film.  In die film is Christopher Robin een volwassen man die zijn jeugdvriend opnieuw tegen het lijf loopt.  

In de film die in augustus in première gaat in Amerika, speelt Ewan McGregor de zakenman Christopher Robin. Hij heeft ’t lastig op het werk, en net als alles er héél somber begint uit te zien, duikt Pooh op achter hem.

‘Christopher Robin’ (want zo heet de film) belooft je mee te nemen op een prachtige trip naar je jeugdjaren.  Winnie ziet er in CGI ook bijzonder goed uit; even knuffelbaar als zijn getekende versie.

Trailer

In de eerste trailer zien we meteen hoe de Winnie The Pooh eruit ziet als een levensechte knuffelbeer. Regisseur Marc Forster ging dan ook niet over een nacht ijs bij het ontwerpen ervan: “We hebben er heel veel tijd in gestopt en met veel zorg de juiste vacht voor hem uitgekozen. We hadden enorm veel staaltjes voor zowel de beer als zijn trui, maar ik wilde zeker zeker zijn dat we de juiste keuze maakten, want ik hou van die beer.”

Volgens hem is het ook de juiste film op het juiste moment: “Ik keek naar de toestand waar de wereld zich in bevindt en dacht: ‘Ik heb nood aan aan positieve film en een knuffel van een beer. Daar zou ik mij beter door voelen.’”

‘Christopher Robin’ komt in de Verenigde Staten uit op 3 augustus 2018.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today