3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Winterrevue ‘A Night @ The Movies’ wordt magisch!

Cast Winterrevue A Night @ The Movies
© RV

Ruim twee weken zijn ze nu aan het repeteren voor de vierde editie van de Winterrevue. Het grote thema van de vierde editie werd al eerder bekend gemaakt: ‘A Night @ The Movies’. Volgens regisseur Stany Crets belooft deze editie ‘magisch’ te worden!

Stany Crets blikt tevreden terug op de repetities tot nu toe: “We zitten op schema, voor zover dat kan… want in een revue kan alles altijd nog veranderen het moment dat we try outen met publiek. Die interactie is immers cruciaal om de show helemaal op punt te stellen. Maar voorlopig dus enkel goed nieuws.” Ook showbizz-corryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Hoe ver Stany Crets ze uit hun comfort zone haalt, zullen we moeten afwachten tot en met de eerste voorstelling.

Er was dan ook zelfs tijd voor wat ‘extra activiteiten’. “We hebben nog iets goed te maken”, getuigde artistiek directeur Dirk Van Vooren. En gezwind maakten de special guests en regisseur deze keer een geslaagde handafdruk in cement. Iets wat het vorige persmoment niet tot een goed einde kon gebracht worden.

Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van ‘A Night @ The Movies’ in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today