17 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021

Wordt ’30 jaar Familie’ een feest in mineur?

Foto: DPG Media

Binnenkort vieren we met z’n allen de 30ste verjaardag van de soap ‘Familie’. Iets waar de echte fans al heel erg naar uit kijken. Maar het ziet er naar uit dat ze behoorlijk teleurgesteld zullen worden. Dat meldt Tv Familie. Aandachtige kijkers hadden al heel snel uitgerekend dat op 30 december drie heugelijke gebeurtenissen zouden plaatsvinden: een geboorte, een trouw en een bijzondere verjaardag. Al trekt men dat nu in twijfel.

De fans hebben hun vermoedens na enkele weken ‘Familie’ al meteen weer bijgesteld. Er heerst namelijk het vermoeden dat de recente verhaallijnen de mid season-finale duchtig zullen beïnvloeden. Mathias is razend op Lars omwille van de fraude die Cédric heeft aangericht. Maar momenteel is hij nog niet op de hoogte van de trouw van Lars en Véronique. Zal Mathias de bruiloft saboteren als hij het hoort?

Ondertussen gaat men duchtig op zoek naar figuranten voor op de bruiloft van Lars en Véronique. Maar zal het ja-woord wel worden uitgesproken, of gooit iets of iemand nog eens roet in het eten?

Ook de bevalling van Iris, zogezegd eind december wordt in twijfel getrokken, aangezien moeders met suikerziekte doorgaans vroeger bevallen dan 9 maand. Dan blijft alleen nog het grote verjaardagsfeest van de Bomma over. En dat zou voor de fans een grote tegenvaller zijn, want zij hadden gehoopt op heel wat heugelijke gebeurtenissen op 30 december tijdens de midseason finale.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today