29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Wrevel bij de Planckaerts? “Dat wil niemand…”

Wrevel bij de Planckaerts? “Dat wil niemand…”

Foto: VRT

De afgelopen jaren hebben we de veranderingen bij de chateau van De Planckaerts goed op de voet kunnen volgen. Het kasteel ziet er al een pak mooier en frisser uit dan bij het begin van ‘Chateau Planckaert’ en de afwerking komt steeds dichter en dichter. Daarna moeten er beslissingen gemaakt worden. Verhuizen ze definitief naar Frankrijk, of blijven er toch enkele in België wonen, dat valt nog af te wachten.

“Toen mama zei dat we met z’n allen aan hetzelfde zeel moeten trekken, bedoelde ze niet dat we met z’n allen bij onze ouders moeten gaan wonen. In die keuze hebben we natuurlijk vrijheid”, vertelt Stephanie Planckaert in Story.

Toch hoopt Stephanie dat iedereen het eens geraakt over de beslissing. Zo zien Magali en Francesco het momenteel nog niet zitten om naar Frankrijk te verhuizen. “We zijn het er wel over eens dat het moeilijk is om met de hele familie alleen een zaak te runnen in Frankrijk als niet iedereen in Frankrijk woont. Dan zouden onze wegen professioneel scheiden en dat wil niemand. Ook Francesco niet.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today