12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Yanina Wickmayer onthult grootste probleem bij The Masked Singer: “heftig!”

Yanina Wickmayer onthult grootste probleem bij The Masked Singer: “heftig!”

Foto: DPG Media

Niemand minder dan Yanina Wickmayer school onder het pak van Roos in The Masked Singer. De tennisster wilde eens buiten haar comfortzone treden en op een podium staan was dat 100%. Werd Yanina niet afgeschrikt door de zware kostuums?

“Wij waren daar natuurlijk al wat op voorbereid”, onthult Yanina na de ‘horrorverhalen’ uit het eerste seizoen. Mar ja, zo’n pak ís warm en die kop weegt zwaar, maar ik had erger verwacht”, geeft de atlete toe.

“Mijn achtergrond als atleet hielp natuurlijk wel. Ik ben het gewend om in warme omstandigheden te spelen en ik weet hoe ik op mijn ademhaling moet letten wanneer ik het benauwd heb, maar het was wel pittig, ja”, durft Yanina Wickmayer toegeven in Dag Allemaal. Al was het feit dat ze nog maar net bevallen was, heftiger…

“Ik heb zelfs nog een paar repetities gedaan met dikke buik, dan ben ik bevallen en daarna begonnen de opnamen. Ik moest nog wennen aan de slapeloze nachten en dan ‘The Masked Singer’… Die combinatie was heftig!” aldus Yanina Wickmayer in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today